SUITE

2 Personen | 55 m² | Suite

SUITE

Een grandiose ervaring

Onze rustige suites zijn gelegen aan westzijde van het gebouw. Deze kamers zijn ruim (50-60 m²) met queen-size bed en aparte salonhoek. U heeft een dressing en private badkamer met inloopdouche. De suites zijn ruim (50-60 m²) met king-size bed en een aparte salonhoek.
----

Baby Bed: €30 per nacht --
Ontbijt: €30 per persoon per dag --
Parking: €30 per nacht --
Huisdier: €40 per nacht --

Nu boeken

Faciliteiten


Maak het extra speciaal

Een speciale gelegenheid bij ons vieren? Neem contact op met ons team, we zorgen graag voor een verrassing of een service op maat van uw gelegenheid of wensen.

Contacteer ons

Boek nu uw onvergetelijk verblijf in Hotel Britannia

Arrangementen

Wat klanten zeggen over ons

Johan

We huurden twee dagen de executive meetingroom om aan onze zaak te werken. Vanaf het eerste contact tot het laatste verliep alles vlekkeloos. We doen dit al vijf jaar in leuke hotels en dit was de eerste keer dat we 'gesoigneerd' werden van a-z. Heerlijk ontbijt, lekkere tussendoortjes, lunch die energie geeft en technisch alles perfect in orde. Wij komen zeker terug!

Nancy

Het hotel is recent verbouwd, zeer vriendelijke ontvangst voor mij en mijn 2 dochters. Een telefoontje vooraf of er een 3e bed op de kamer mag, geen enkel probleem een upgrade en extra bed op de kamer. Ontvangst zeer gastvrij de mevrouw achter de balie is een en al hulp, ook tijdens een regenbui heeft ze na mijn telefoontje er meteen een taxi gestuurd om ons op te halen. Dit is nog eens ouderwetse service!!! het hotel is mooi verbouwd, gezellig, sfeervol en fijne kamers. Ik ga hier zeker weer naartoe. Dankjewel personeel van Hotel Brittania complimenten!!!!

Dirk

Recent gerenoveerd op een heel stijlvolle en functionele manier en zonder dat het ingeboet heeft aan de charme van het hotel zelf. Warm onthaal en persoonlijke service. De kamers zijn sfeervol ingericht met hoogwaardig materiaal. Het ontbijt was zeer gevarieerd en lekker. Ook de koffie is een aanrader. Het hotel is gelegen in een rustige buurt en toch niet te ver van alles verwijderd. Een echte aanrader.

Toon andere kamers