Omgeving

Hotel Britannia

Knokke, parel aan de kust

Trendy shoppers, kunstliefhebbers en vrienden van de natuur vinden in Knokke-Heist de ideale bestemming. Hippe boetiekjes, kunstgalerijen en een ongelooflijk horeca-aanbod bovenop één van de mooiste stranden van België dragen bij tot het typische karakter van de gemeente. Beleef een fantastische en onvergetelijke tijd in Knokke-Heist.

Unieke natuur

De rijke natuur van Knokke-Heist is een unieke beleving aan de Belgische kust. Ontdek de binnenduinen en de Zwinduinen te voet of met de fiets, geniet van de zeelucht in een prachtige omgeving. Huur uw fiets aan de receptie van Hotel Britannia of wandel tot aan het dichtbijgelegen strand. U kan zich hier herbronnen en echt tot rust komen.

Boetieks & Kunst

De reputatie van Knokke-Heist als het op shopping aankomt is ongeëvenaard aan de Belgische kust. Is kunst eerder uw ding? Een brede waaier van kunstgalerijen zal u dan zeker weten te bekoren. Wist u dat u in Knokke ook op zondag kan shoppen? Boek snel een nachtje in Hotel Britannia om uit te rusten en te genieten.

Uw eigen golfkar

Bent u graag mobiel en geniet u van vrijheid tijdens uw verblijf? Dan bieden onze golfkarren u de ideale oplossing! Zowel hotelgasten als niet-hotelgasten kunnen de golfkarren huren aan 20€ per uur. Wenst u er meerdere of voor een langere periode? Neem contact op met de receptie, we helpen u heel graag verder!

Inspired by a passion for hospitality

Arrangementen