Hotel Britannia, waar persoonlijke service primeert.

VANHOLLEBEKE, EEN GEVESTIGDE WAARDE IN KNOKKE

Stefan Vanhollebeke, Driving Force  of Hotel Britannia, L’Hôtel Lugano en La Terrasse du Zoute staat de dag van vandaag met trots aan het roer van dit prachtige hotel op de Elizabetlaan.

Stefan is een ondernemer die innovatieve ideeën heeft gemixt met een behoud van klassieke waarden en stijlen. Deze atypische combinatie blijkt een succes te zijn op de volledige lijn, die ook wordt doorgetrokken in La Terrasse du Zoute, de luxe-brasserie verderop waar culinair genieten echt centraal staat. Het behoud van klassieke waarden is een bewuste keuze, het hoeft niet altijd strak en nihilistisch te zijn. Mensen keren graag terug naar een klassieke warmte die gecombineerd wordt met een hedendaagse toets. In Hotel Britannia en L’Hôtel Lugano wordt u vanaf uw eerste stap geconfronteerd met deze menselijke warmte. De receptie zorgt voor een aangenaam onthaal, en als u terugkomt herkent u het team zeker. Want hier voelen ook onze medewerkers zich thuis, er is geen aan- en afloop van personeel, u wordt dus ook persoonlijk aangesproken en bediend. Klassieke etiquette in de omgang elegantie en warmte zijn de rode draad die ervoor gaan zorgen dat ook u zal terugkomen. U bent hier geen nummer. U zal zich hier ook niet thuis voelen integendeel.  U komt hier terecht in een oase van rust en luxe waar ons personeel ervoor zorgt dat u zich net dat tikkeltje specialer voelt.

De naam Vanhollebeke is in Knokke en in de hotelwereld een vaste waarde met een sterke reputatie. Stefan Vanhollebeke is de jongste van 4 kinderen, waarvan elk aan het roer staat van een hotel in Knokke en omstreken. En dat onder het goedkeurend toeziend oog van de mama, mevrouw Leenknecht die het reilen en zeilen van de sector als geen ander kent dankzij haar enorm rijke ervaringen in het zelf uitbaten van hotel. 

Stefan heeft het hotel in 2020 overgenomen van zijn zus Caroline Vanhollebeke, die het hotel dertig jaar met passie en een hart voor haar gasten heeft gerund.

Hotel Britannia is één van de meest indrukwekkende panden die u zal zien in Knokke-Heist, maar het is vooral een hotel waar u graag vertoeft met heel de familie. Dicht bij de zee, de golf en centraal gelegen in het kloppend hart van het Zoute.