facebook    instagram

Gasten van Hotel Britannia kunnen hun golfkarretje gratis opladen aan de hoofdingang van het hotel. Wenst u graag een golfkar te huren om de omgeving te gaan verkennen? Geen enkel probleem, richt u tot de receptie voor verdere informatie.

Gasten van Hotel Britannia kunnen hun fiets plaatsen in de fietsenstalling achteraan het hotel. Wenst u graag een fiets te huren om de omgeving te gaan verkennen? Geen enkel probleem, richt u tot de receptie voor verdere informatie.

Wenst u na uw check-out even te genieten van de omgeving zonder bagage? U kan deze gerust in bewaring geven aan de receptie.

Vraag gerust aan de receptie voor een baby bed of een extra bed, we zorgen dat dit klaarstaat bij aankomst. De kosten zijn 15€ voor baby bed per nacht en 35€ voor een gewoon extra bed per nacht.

Hotel Britannia beschikt over een private parking met een beperkt aantal plaatsen. U kan uw wagen hier parkeren voor €30 per nacht per wagen volgens beschikbaarheid bij aankomst.

Als gast van Hotel Britannia kan u dagelijks genieten van een ontbijtbuffet met een ruim assortiment aan verse producten. Zowel zoet als zout met dranken als koffie, thee en fruitsappen. Voor dit ontbijtbuffet, dat "à volonté" is, betaalt u 25€ per persoon.

Hotel Britannia staat erop dat dieren zich hier helemaal thuis voelen. Zowel in de kamers als in de ontbijtruimte zijn uw trouwe viervoeters (met een maximum van 2 huisdieren) welkom. U betaalt 25€ per nacht per hond.

Het volledige hotel is voorzien met gratis WiFi voor onze gasten, u kan er op iedere moment van de dag en de nacht gebruik van maken.

We beschikken inderdaad over kamers die perfect aangepast zijn aan uw gevoeligheid. Vraag bij reservatie een kamer aan zonder tapijt.

U kan tot 11u uitchecken op de dag van uw vertrek. Hotel Britannia doet geen late check-outs.

U bent welkom om  vanaf 15u in te checken in uw kamer.